Welcome to our websites!

Hvad er årsagen til dårlig udskrivning?

Kartontrykmaskine

Kartontrykmaskine udstansningsmaskine

Ud over papirproblemer og offset-problemer involverer håndteringen af ​​dårlig farve ved trykning generelt den tekniske behandling af farvevalser (aniloxvalser) på kartontrykudstyr.

Ved højstandard kartonudskrivning anvender farvevalsen en aniloxvalse med 250 linjer eller mere. Men maskehullerne blokeres let af blækrester, hvilket resulterer i ujævn blækpåføring, utilstrækkelig blækvolumen og lavt blæk.

Den generelle metode er at bruge rent vandsrensning, skrubbe med ikke-naivt vand eller skrubbe med rengøringsmiddel, men effekten er ikke ideel. En ny anilox-rulle har været brugt i mindre end en måned, og effekten er åbenbart ikke så god som før.

Vi udførte dybdegående undersøgelseseksperimenter baseret på kundefeedback og fandt ud af, at følgende metoder effektivt kan løse problemet med dårlig blækudskrivning på kartoner:

1. Når blækpumpen er installeret i kartonudskrivningsudstyret, er et filter direkte forbundet til det, og filteret anbringes i blækspanden for at forhindre urenhedspartikler i blækket i at trænge ind i aniloxvalsen.

2. Lav en cyklus (en halv måned) og brug anilox-rulle dybderensemiddel til rengøring.

3. Rengør aniloxvalsen med rent vandcirkulation hver dag, efter at du er fri fra arbejde, og kontroller farvevalsens maskering med et 60-100 gange forstørrelsesglas. Der må ikke være blækrester, såsom delvise blækrester, tør det straks af med et dybt rengøringsmiddel.

Gennem vedligeholdelsen af ​​ovenstående punkter opretholdes farveeffekten af ​​aniloxvalsen altid godt.


Indlægstid: Jan-09-2023